kanad-kanade-pidamine-kanakasvatus-kanapidamise-ideed-nouanded-raamat

Ohoo, seal on midagi põnevat … Justnimelt, siin minu kogutud materjale. Olen seda teinud põhjusel, kuna endal läks vaja ning kuna mitmed tuttavad on soovinud alustada kanapidamisega.

Tegelikult olen ma tundnud veidi vastutust, et minu kutsumine on julgustada inimesi “poe luti” otsast veidi vabanema. Kasvatama endale ise tervislikku toitu jms. ja ujuma veidi vastuvoolu, see tasub ennast ära. Meie talu-majapidamise kanadepidamine on vaid enda tarbeks – pole midagi ehedamat, kui värske keedetud või praetud kanamuna …

Loe lisa: Kanad ja kanade pidamine kasvatamine

Kanade pidamine – teatmikud (PDF failid):

PILDIKOGUMIKUD (ideesahver)

Osa pilte siis leitav siit: fotoalbum.ee/photos/looduspere

 

Antti Loodus
iseendatoiduperemees

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For spam filtering purposes, please copy the number 7707 to the field below:

Post Navigation